Stumper af min mor

Melissa Cistaro var kun tre år gammel, da hun en eftermiddag så  sin mor forlade huset med et bundt tøj i favnen. Hun satte sig ind i sin bil, og kørte uden varsel bort. Melissa og hendes to brødre, alle under fem, var overladt til sig selv. Moren vendte aldrig tilbage til sin familie, og Melissa og hendes brødre fik aldrig en forklaring.

35 år senere befinder Melissa sig ved sin døende mors side. Stadig uden svar på sine spørgsmål om hvad der skete, finder Melissa noget hun mindst af alt venter... en skjult mappe med breve moren aldrig sendte.

Endelig åbnes døren til morens gådefulde sind. Endelig får Melissa de svar hun altid har søgt! 

Jytte Willadsen, psykiater, fhv. overlæge

En velskrevet bog om en lille piges hjerteskærende savn efter kærlighed og tryghed fra sin misbrugende mor der har forladt hjemmet. Smertelig at læse, men saglig og fri for sentimentalitet.

Puk Schaufuss, skuespiller

Jeg havde svært ved at lægge bogen fra mig. Det er en beretning mange kvinder kan identificere sig med. Hvorfor gjorde vores mødre som de gjorde, og hvorfor fik vi ikke undskyldningen. Men måske kommer den på en anden måde end vi forestiller os, og det er bogens smukke budskab. En bog som sætter tanker igang.

Helen Krag, Forfatter, forsker, psykoterapeut

Stumper af min mor handler om svigt. Og den vrede der kommer af svigtet. Men vreden er ikke kernen i bogen; mange vil opleve den som yderst vedkommende. Jeg gjorde i hvert fald. Jeg kan kun anbefale den varmt.

Kelly Corrigan, forfatter

Melissa Cistaro har en historie at fortælle, og det er én man ikke hører hver dag. Jeg var dybt bevæget fra side ét.

Birte Hald, nødhjælpschef ved IFRC

Bogen berørte mig dybt, det må jeg indrømme. 

Se flere anmeldelser:

Skive-Her

Bogblogger